Home Yesmen Star 【ZOEY BEAUTY – 夏日定妝Formula】

【ZOEY BEAUTY – 夏日定妝Formula】

12
分享

講到扮靚係女仔都會活到老、學到老,亦會留意現時不同的妝趨勢,例如近年好Hit嘅裸妝,俾人感覺清淡亦都自然,仲要唔會俾人覺得係「喬裝」。

所以身為化妝師嘅Zoey,經常收到不同人的提問有關化妝的技巧。近年很多的YouTuber都上載她們的化妝心得,但她們只是將自己合適的妝容展現。有見及此,Zoey將會同Yesmen舉行有關化妝技巧的短片,公開她多年的化妝心得。 可以讓人了解不同面形應該配合什麼妝容,亦可以讓人知道化妝要注意的特別技巧。


ZOEY BEAUTY – 夏日定妝Formula
踏入5月,各位sis同bro都為左夏天既來臨開始準備,除左身型之外要做準備就梗係唔少得塊面啦!炎炎夏日一直都係大汁淋漓油份分泌特別多既時候,到底要點做先可以將個妝Keep耐D呢,有需要既各位不彷一齊參考下。
Makeup by |Cyrus Tang


Zoey Chin擁有10年造型經驗,為客人打造以整體造型為主的明星級造型,曾遠赴韓國深造,了解真正韓妝,深受客人及新娘子歡迎。2015年帶領幾位悉心栽培的化妝師創立了Zoey Chin Beauty。
查詢及預約:6702 4082
Facebook: https://www.facebook.com/zoeychinbeauty/

Facebook Comments