Home 識飲識食 VLT App新登場 全港首次將包裝盒變身AR舞台 用至 “澀” 音樂夾晒我哋

VLT App新登場 全港首次將包裝盒變身AR舞台 用至 “澀” 音樂夾晒我哋

479
分享

維他檸檬茶新推出手機App「VLT App 」,破天荒將飲品包裝與嶄新AR技術結合。現在只要下載VLT App,配合VLT特別版包裝,用手機Scan包裝上嘅樂器,VLT即時變身AR音樂舞台,讓你即時同6位人氣唱作人陳柏宇、林奕匡、J.Arie、Yuki Lovey、Nate Wong、蘇子麟一齊夾埋Jam歌!

VLT特別版包裝共有6款,每款包裝都藏有不同嘅樂器演奏,分別有演唱、色士風、電子琴、結他、鼓 同beatbox。只要攞住VLT喺手,你都可以隨時隨地開show,無論坐地鐵、巴士、喺公司定屋企,單包solo 得,幾包Jam埋仲正,想點玩轉音樂由你話事。集齊6款VLT特別版包裝,仲可以齊人嚟個大合奏,打開驚喜旋律!

由即日起,VLT特別版包裝將於各大超級市場、便利店等發售。其中Saxphone 375ml於7-11便利店獨家發售。限量發售,值得集齊全套,親身體驗VLT變身AR舞台嘅視聽享受!

玩法︰

  1. Scan包裝上嘅QR code或登入www.vltapp.com
  2. 用智能手機喺App Store 或 Google Play下載 VLT App
  3. 開啟VLT App,並將鏡頭對準VLT包裝上嘅樂器
  4. 調校好角度,等待掃描成功
  5. 音樂開始你就可以同陳柏宇、林奕匡、J.Arie、Yuki Lovey、Nate Wong、蘇子麟一齊Jam歌 (註:人物登場需對應相關包裝)

更多有關VLT App的最新消息,請登上維他Facebook社交網站:www.facebook.com/vitavitasoy

關於VLT維他檸檬茶

檸檬茶一直是香港人最喜愛的飲品。VLT以創新的理念,於1979年首創 “即飲包裝” 檸檬茶,讓消費者可隨時隨地享受到這份獨特口味。當年一經推出,旋即深受消費者歡迎。其紅茶檸檬比例完美,帶出有層次有性格的獨特口味,已成為消費者心目中無可替代的味道,令VLT在飲品市場上一直穩佔領導地位,並成為同類產品銷量冠軍。而VLT (Vita Lemon Tea) 亦已成為檸檬茶的必然代名詞。

VLT多年來一直帶領潮流,推出多款口味及多元化包裝,並以不同方法演繹獨有「澀」味,進一步鞏固市場領導地位。VLT的市場推廣和電視廣告大膽創新,「澀得起,就係我」的品牌宣傳口號更深得年輕人認同。今天,VLT已跨出香港,進軍國際,於全球多個海外市場發售。

Facebook Comments